Ședința lunară din decembrie a preoților din Protopopiatul Slobozia

Marți, 11 decembrie 2018, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, a avut loc ultima ședință lunară administrativă a preoților din Protopopiatul Slobozia din anul în curs.

La ședința administrativă a preoților din Protopopiatul Slobozia din luna decembrie 2018 a participat ca reprezentant din partea Centrului Eparhial Preacuviosul Părinte Rafail Mîț, Vicar Eparhial, care a prezentat informațiile recente oferite de către Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române și Centrul Eparhial al Episcopiei Sloboziei și Călărașilor.

În debutul întâlnirii, PărinteleIftode George de la parohia Gimbășani a susținut referatul cu tema: „Istoria unei mari biruințe: Contextul internațional și național ce a făcut posibilă unirea de la 1918”.

Ședința a continuat cu prezentarea de către Părintele Protopop Ionuț Butu a unei serii de măsuri care au rolul de a îmbunătăți activitatea de pastorație și misiunea preoților, pentru sporirea duhovnicească a acestora și a credincioșilor.

Related Posts

Sari la conținut