„Portretul meu” – două instituții de renume din județul Ialomița în parteneriat

În parteneriat cu Școala Gimnazială nr. 5 din Slobozia Nouă și cu Școala Gimnazială „Sfântul Andrei” din municipiu, Protopopiatul Slobozia a desfășurat, vineri, 22 februarie 2019, activitatea de autocunoaștere cu tema „Portretul meu”.

Astfel, în prezența părintelui protopop Ionuț Butu și a cadrelor didactice, doamna Loreta Radu, consilier școlar, a vorbit copiilor despre cât este de important să ne cunoaștem atât punctele tari, cât și punctele slabe, cât de frumos este să fim politicoși unii cu alții, pentru că numai așa soarele va fi întotdeauna prezent și ne va însenina sufletul.

De asemenea, doamna consilier școlar a desfășurat împreună cu elevii diferite jocuri de autocunoaștere menite să-i ajute pe cei mici să se descopere pe sine, să cunoască cine sunt, ce le place, cum îi văd ceilalți, ce știu să facă bine, ce este important pentru fiecare, etc.

Copiii au participat activ la întâlnire, au învățat, prin joc, cum să se comporte la școală, în clasă sau în familie. La final, toți au primit medalii, unde au trecut lucrurile pentru care merită să fie apreciați.

Protopopiatul Slobozia a felicitat pe toți cei prezenți, urându-le să rămână campioni pe tot parcursul vieții. De asemenea, a răsplătit pe fiecare cu fructe și bomboane de ciocolată.

A consemnat Anastasia Pătrașcu, asistent social al Protopopiatului Slobozia

Related Posts

Sari la conținut