Spectacolul aniversar „Din inimă pentru Mama”

Vineri, 8 martie 2019, Protopopiatul Slobozia a organizat cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, ediția a opta a spectacolului aniversar „Din inimă pentru MAMA”.

Evenimentul a avut loc în sala „Europa” a Consiliului Județean Ialomița și a fost prezentat de domnul teolog Adin Diaconescu, responsabil al Biroului de Catehizare din cadrul Protopopiatului Slobozia.

Mamele, bunicile, doamnele și domnișoarele au fost întâmpinate cu mărțișoare și felicitări, într-un cadru deosebit realizat de Protopopiatul Slobozia în parteneriat cu Palatul Copiilor și Grădinița cu Program Prelungit „Piticot” din municipiu, o expoziție de felicitări și mărțișoare confecționate de elevi și preșcolari, sub coordonarea doamnelor profesoare și educatoare.

Părintele protopop Ionuț Butu a transmis tuturor binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, aducând aprecieri și prețuire celei pe care o purtăm pururea în suflet.

Seara a debutat cu cântecele interpretate de Corala „Sfântul Mina” a Protopopiatului Slobozia, dirijată de părintele profesor Cătălin Stanciu. 

Pe scenă au evoluat: Grupul de cateheză al Parohiei Ciulnița, îndrumat de părintele Gheorghe Felician Lungu, Grupul de cateheză al Parohiei Smirna, coordonat de părintele Ion Marian și doamna Voinea Georgica, Grupul catehetic „Doar noi?” al Parohiei Amara I, îndrumător preot Cristi Gavrilă și preot Emilian Petre, Grupul „Speranța” al Parohiei Cuza Vodă, coordonat de părintele Dumitru Drăghici și de doamna profesor Ecaterina Stroe, Ansamblul folcloric „Doina Baraganului”, coregraf domnul Nicușor Iancu, care au transmis prin cântec și dans dragostea și prețuirea pentru Mama.

Publicul prezent în număr mare a apreciat evenimentul și a răsplătit prin aplauze fiecare moment de bucurie dăruit.

Protopopiatul Slobozia a oferit, cu sprijinul voluntarilor coordonați de doamna Cristina Cioranu, aranjamente florale și diplome îndrumătorilor, iar tuturor doamnelor prezente flori, alături de tradiționalul „La mulți ani!”.

A consemnat Anastasia Pătrașcu, asistent social al Protopopiatului Slobozia.

Related Posts

Sari la conținut