Ședința administrativă lunară în Protopopiatul Slobozia

Marți, 12 martie 2019, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, la sediul Protopopiatului Slobozia a avut loc ședința administrativă lunară.

După rostirea rugăciunii de început, Preacucernicul Părinte Popescu George de la parohia Pitișteanu a susținut referatul cu tema: „Iustin Moisescu, Patriarhul diplomat și cărturar”.

Reprezentantul Centrului Eparhial, Preacucernicul Părinte Consilier Manuel Rusu, a prezentat preacucernicilor părinți prezenți la ședință informări privind activitățile culturale, sociale și administrative care au scopul de a îmbunătăți activitatea pastorală a acestora în parohii.

În continuare, Preacucernicul Părinte Ionuț Butu, Protopopul Protopopiatului Slobozia, a evidențiat importanța implicării comunităților parohiale, reprezentate de preoții slujitori, în organizarea și desfășurarea unei serii variate de activități organizate la nivel național și eparhial.

Ședința a fost încheiată prin împreuna cântare a imnului „Cu noi este Dumnezeu”, cântare specifică perioadei de post în care ne aflăm.

A consemnat Adin Diaconescu.

Related Posts

Sari la conținut