Paști și Sfânta Lumină oferite în Parohia Perieți

       Hristos a Înviat!

       În zilele de vineri, sâmbătă și duminică, preotul din Parohia Perieți și voluntari de la biserică și primărie au oferit credincioșilor la casele lor 530 de pungi cu ,,Paști” și 480 de lumânări candelă cu ,,Sfânta Lumină” donate de familia Crunțeanu Dan și Ana și familia Voicu Adrian și Elena.

       Mulțumim pe această cale atât binefăcătorilor cât și voluntarilor care cu multă dragoste au sprijinit preotul pentru a oferi cele sfinte credincioșilor.

       Mulțumim și domnului primar Sile Adrian Merlea pentru frumoasa colaborare.

       Faptul că s-a slujit în Săptămâna Mare și în noaptea de Înviere fără credincioși va rămâne în amintirea noastră și a copiilor noștri pentru toată viața.  La slujba de Înviere, la ora 2.45 s-a oprit curentul timp de 5 minute, ceea ce nu ne-a speriat fiindcă avem Lumina cea adevărată, pe Domnul nostru Iisus Hristos și lumina de la tradiționala lumânare.

       Pe de o parte, putem spune că am fost întristați pentru că nu au fost credincioși la sfintele slujbe, dar pe de altă parte am fost mulțumiți că am reușit să bucurăm credincioșii prin oferirea celor sfinte.

Ziua Învierii! Și să ne luminăm cu prăznuirea și unul pe altul să ne îmbrățișăm. Să zicem: Fraților, și celor ce ne urăsc pe noi. Să iertăm toate pentru Înviere și așa să strigăm: Hristos a înviat din morți, cu moartea pe moarte călcând, și celor din morminte viață dăruindu-le”.

Related Posts

Sari la conținut