Preoții Parohiei Căzănești I au dăruit măști de protecție în valoare de 51.864,70 lei întregii comunități

   Cu ajutorul lui Dumnezeu, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, și cu sprijinul unor creștini deosebit de mărinimoși, în cadrul Parohiei Căzănești I preoții au dăruit întregii comunități, dar și școlii din localitate, măști de protecție în valoare de 51.864,70 RON, preț de achiziție engross.

     Deși dânșii, în duhul smereniei, au dorit să rămână anonimi, socotim de cuviință că această faptă bună nu poate fi „pusă sub obroc”, menționând numele și cuantumul donației nu spre mărirea acestora, ci din profundă recunoștință și spre a fi povață și altora.

     Astfel, în data de 23 mai 2020, firma SC DNS BIROTICA SRL a oferit Parohiei Sfântul Nicolae – Căzănești măștile de protecție amintite, iar la rândul lor, preoții slujitori ai parohiei, preot paroh Laurențiu Adrian Petranici și preot coslujitor Costin Popescu, le-au împărțit școlii din localitate și întregii comunități, venind astfel în sprijinul elevilor și credincioșilor parohiei.

Pentru mulți dintre beneficiari, achiziția unor astfel de materiale de protecție nu este facilă, prețul de piață fiind destul de ridicat pentru veniturile scăzute ale enoriașilor.

     A consemnat Preot Costin Popescu 

Related Posts

Sari la conținut