Separați dar solidari! Parohia Traian II

   Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, în această perioadă de grea încercare pentru întreaga umanitate, Parohia Traian II, din cadrul Protopopiatului Slobozia, a căutat mijloace și soluții spre a veni în sprijinul comunității.  

     Astfel, prin grija preotului paroh Ionel Spătaru, au fost distribuite, în această perioadă, alimente și produse de igienă, unui număr de 15 familii cu posibilități financiare reduse.

     Totodată, prin parteneriatul activ pe care parohia îl are cu Școala Profesională Traian, 20 de copii au primit cartele PrePay, pentru tabletele primite în cadrul proiectului „Împreună inovăm – Măsuri integrate de dezvoltare și incluziune socială în comuna Traian, județul Ialomița” (proiect în cadrul căruia, toți elevii școlii au primit tablete – 219 bucăți), fiind, apoi, ajutați de preotul paroh Ionel Spătaru să se conecteze la platforma educațională utilizată de școală.

     Cu sprijinul domnilor Neculai Ștefan și Adrian Dobrin, reprezentanții SC DNS SRL, parohia a distribuit tuturor credincioșilor și instituțiilor cu care are o legătură strânsă de colaborare, un număr de 20.000 măști, pentru a se proteja în această perioadă.

    A consemnat preot paroh Ionel Spătaru.

Related Posts

Sari la conținut