Dar din Dar în parohia Sfântul Proroc Ilie Tesviteanul

Dumnezeu Cel Milostiv a ascultat și anul acesta rugăciunile celor aflați în multele nevoi. Astfel, în perioada postului Nașterii Domnului, preacucernicul părinte Ioan – Florin Simion, slujitor al Parohiei „Sfântul Proroc Ilie Tesviteanul” din Municipiul Slobozia, a coordonat o activitate socială care a constat în strângerea de alimente neperisabile, haine și jucării pentru cei mici. Colecta s-a îndreptat către familiile nevoiașe din parohia noastră, care participă activ la slujbele săvârșite și îl laudă pe Dumnezeu prin faptele lor.

Prin urmare peste 100 de familii au răspuns afirmativ acestui demers. Astfel, în ajunul Crăciunului, voluntarii parohiei au selectat produsele dăruite, beneficiarii acestui proiect primind peste 100 de pachete consistente cu alimente neperisabile, haine și jucării pentru copiii lor. Tot atunci, copii de la un centru specializat, care a dorit să rămână anonim, au primit aceleași produse menționate.

Nu au fost uitați nici cei mici din comunitatea noastră. În ziua prăznuirii Sfântului Ierarh Nicolae, precum și în ziua de Crăciun, 85 de pachete consistente s-au îndreptat către ei. La cele 2 Case instituționalizate din parohie am împărtășit aceeași bucurie.

Toți credincioșii prezenți la slujba Nașterii Domnului Hristos s-au bucurat să primească câte o ciocolată din partea slujitorilor bisericii.

Dumnezeu să socotească faptele cele bune ale tuturor, în Împărăția Sa cea Cerească!

A consemnat preacucernicul părinte Ioan – Florin Simion.

Related Posts

Sari la conținut