Daruri de Crăciun în Parohia Amara II

   Ca în fiecare an și anul acesta, în Parohia Amara II „Schimbarea la Față”, au fost derulate activități filantropice în preajma sărbătorii Nașterii Domnului. Astfel, în perioada 25-27 decembrie 2020, au fost dăruite 65 de pachete cu dulciuri și alimente copiilor din familii nevoiașe, tinerilor cu handicap sever aflați în grija Fundației „New Life”, dar și copiilor din biserică. 

    De asemenea, au fost dăruite haine, încălțăminte precum și electrocasnice unui număr de patru familii cu situație financiară precară și cu mulți copii sau care au în grijă persoane vârstnice. Bunurile au fost strânse în urma colectei desfășurate în biserică pe tot parcursul Postului Crăciunului, inclusiv din partea copiilor și tinerilor din Grupul de cateheză „Biserica Albastră” și din partea Primăriei Amara. La acțiunea de binefacere, atât la colectare cât și la distribuire, au participat tinerii Grupului de cateheză „Biserica Albastră” coordonat de Preot  Clementin Matache și Preot Ciprian Ciobanu. 

    Prin gestul nostru și prin strădania noastră sperăm că am adus un pic de mângâiere, de alinare, dar mai ales de bucurie categoriilor sociale defavorizate din parohia noastră. 

    A consemnat Roxana Șerban, membră a Grupului de cateheză „Biserica Albastră” 

Related Posts

Sari la conținut