Săptămâna cunoașterii și a bucuriei, pentru copiii de la Grădinița Dexter Academy din Slobozia

      În Săptămâna Mare a Sfintelor Pătimiri ale Domnului Hristos, biserica ,,Sfântul Proroc Ilie Tesviteanul” din Slobozia, reprezentată de către preacucernicul părinte Ioan – Florin Simion, slujitor al acestei comunități vii, a avut o întâlnire cu copiii de la Grădinița Dexter Academy din municipiu, în prezența angajaților acestei instituții și a doamnei Alice Maria Sneatinschi, director de centru.

      Astfel, în zilele de luni, marți și miercuri (26 – 28 aprilie 2021), copii de diferite vârste, au venit la biserică, însoțiți de cadre specializate, pentru a primi cuvânt de învățătură specific acestei frumoase perioade a Bisericii. Au avut loc discuții interactive, cu toții primind câte o iconiță cu ocrotitorul bisericii noastre. După rostirea unei rugăciuni, copilașii au primit spre bucurie și ajutor împărtășirea cu Sfintele Taine.

      În Sfânta și Marea Miercuri, preacucernicul părinte Ioan – Florin Simion a săvârșit slujba de sfințire a grădiniței, în prezența tuturor ostenitorilor acestei binecuvântate instituții.

      Pe viitor vor mai avea loc astfel de activități de formare intelectuală, dar mai ales spirituală.

      A consemnat preacucernicul părinte Ioan – Florin Simion.

Related Posts

Sari la conținut