Moment istoric pentru Parohia Constantin Brâncoveanu – punerea pietrei de temelie pentru noua biserică parohială

        Pentru comunitatea creștinilor din parohia Constantin Brâncoveanu, ziua de 23 mai 2021, Duminica a IV-a după Paști, a fost una de mare bucurie și împlinire, fiind pus început bun la zidirea noii biserici parohiale, cu hramurile „Sfinții Împărați Constantin și Elena” și „Sfinții Martiri Brâncoveni”.

        După Sfânta Liturghie, delegatul Chiriarhului, preacucernicul părinte Cristian-Ștefan Munteanu, Consilier Economic, împreună cu părintele protopop Laurențiu Cioranu și un sobor de preoți, dar și credincioșii prezenți, s-au deplasat la locul unde se va construi noua biserică și au oficiat slujba de sfințire a pietrei de temelie pentru noul lăcaș de cult.

        În cuvântul de învățătură rostit cu acest prilej, părintele Cristian-Ștefan Munteanu a transmis binecuvântarea Chiriarhului, asigurându-i de permanenta purtare de grijă și rugăciunile Preasfinției Sale.

       Părintele paroh Alexandru-Constantin Oancea a mulțumit Preasfinției Sale pentru aleasa purtare de grijă pe care a arătat-o față de enoriașii parohiei Constantin Brâncoveanu.

       La acest eveniment au fost prezente oficialități centrale, județene și locale dar și un număr mare de credincioși.

       A consemnat preot Ion Costache, responsabil al Biroului de Cateheză din cadrul Protopopiatului Slobozia.

Related Posts

Sari la conținut