1 IUNIE ÎN EXCURSIE LA BUZĂU

      Cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, copii din cadrul proiectului ,,Școală după școală” – ,,Next generation” proiect finanţat de Fundaţia Regală Margareta a României în cadrul rundei de finanţare Programul “Generații – Centrul Comunității” prin Asociația „Samarineni în comunitate” în parteneriat cu Parohia ,,Sfântul Ierarh Nicolae” din Mărculești, parteneriat care funcționează cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, au organizat după atâta timp de restricţii o excursie pentru 20 de copii din clasele I-III beneficiari ai proiectului.

       Copiii, cu toate că a fost o zi mohorâtă şi ploioasă au sărbătorit Ziua Internaţională a copilului cu entuziasm, bucurie şi veselie într-o minunată excursie în zona Buzăului. Aici au vizitat Vulcanii noroioşi, Mânăstirea Răteşti, Tabara de sculptură şi Mănăstirea Ciolanu. Ziua a fost încheiată cu o degustare la McDonald’s.

         Copiii au avut parte de momente inedite și de neuitat, văzând cele două mănăstiri monunent istoric, dar şi rezervaţia naturală de la Vulcanii noroioşi.

       La mulţi ani tuturor copiilor!

        A consemnat Preot Angelo Bănică, Parohia Mărculești, Protopopiatul Slobozia

Related Posts

Sari la conținut