Corala Sfântul Mina a Protopopiatului Slobozia prezentă la Festivalului International de Muzica Corală și Instrumentală D.G.Kiriac

          Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, Corala Sfântul Mina a Protopopiatului Slobozia a concertat vineri, 25 iunie 2021, la Topoloveni-Argeș, în cadrul Festivalului Internațional de Muzică Corală și Instrumentală D.G.Kiriac, ediția a XXVIII-a.

          Au fost interpretate următoarele creații religioase și patriotice:

          Metanie – Marius Hristescu

          Tatăl nostru – Ioan D. Chirescu

          Mare fie-Ți, Doamne, slava! – Marius Hristescu

          Pre Tine Te lăudăm – D.G. Kiriac

          Mugur, Mugurel – cântec popular românesc

          Să trăiască România! – imn patriotic

          Publicul prezent în Casa de Cultura Preot Ion Ionescu din Topoloveni a audiat cu interes programul artistic al Coralei Sfântul Mina a Protopopiatului, dirijată de preacucernicul părinte Prof. Cătălin Stanciu, precum și partitura solistului tenor Arhid. Nicușor Silviu-Dascălu, Consilier Mass – Media în cadrul Episcopiei Sloboziei și Călărașilor. 

          Organizatorii: Consiliul Județean Argeș și Centrul Cultural Județean Argeș, au adresat invitația Coralei Sfântul Mina a Protopopiatului reprezentată de preacucernicul părinte Protopop Laurențiu Cioranu, de a participa și la edițiile viitoare.

Related Posts

Sari la conținut