Acţiune filantropică în Protopopiatul Slobozia

       Vineri, 22 octombrie 2021, cu binecuvântarea Preasfinţitului Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor și prin grija părintelui protopop Laurențiu Cioranu, s-a desfășurat acțiunea filantropică „Din dragoste pentru copii”.  

       Protopopiatul Slobozia, Biroul de Asistență Socială, a dăruit mămicilor de pe secția de Pediatrie a Spitalului Județean de Urgență din municipiu, haine și pături tricotate pentru bebelușii lor. Darurile au fost primite de Protopopiatul Slobozia prin Sectorul Social-Misionar al Episcopiei Sloboziei și Călărașilor în parteneriat cu Fundaţia „Copii în dificultate” din București. 

       Astfel, cu sprijinul părintelui capelan Gheorghe Pascu și doamnei Daniela Teodorescu, asistent social în cadrul spitalului, darurile au ajuns la proaspetele mămici care s-au bucurat și au mulțumit persoanelor care s-au implicat în această activitate pentru purtarea de grijă.

       Această acțiune face parte din parteneriatul încheiat pe o perioadă de trei ani, între Protopopiatul Slobozia și Spitalul Județean de Urgență Slobozia.

       De asemenea, haine, pături tricotate, rechizite și încălțăminte au primit și parohiile Grivița, Ograda, Sfântul Evanghelist Matei și Piersica.

       A consemnat Anastasia Pătrașcu, asistent social al Protopopiatului Slobozia

Related Posts

Sari la conținut