Din inimă pentru inimă – daruri de la Moș Nicolae

Protopopiatul Slobozia în parteneriat cu Grădinița cu Program Prelungit „Piticot” din municipiu a desfășurat vineri, 3 decembrie 2021, activitatea cu tema „Din inimă pentru inimă – daruri de la Moș Nicolae”.

În sălile de clasă, împodobite în straie de sărbătoare, copiii au primit informații despre Sfântul Nicolae, despre blândețea și bunătatea acestuia și despre tradiția românească de a lăsa daruri în ghetuțe copiilor cuminți și ascultători.

Micii creștini, susținuți de părinți și coordonați de doamna director și de doamnele educatoare, au pregătit daruri cu îmbrăcăminte, încălțăminte, jucării, dulciuri, alimente și fructe, pentru copii din parohiile Andrășești, Misleanu și Ograda, Protopopiatul Slobozia.

Prin parteneriatul încheiat între Protopopiatul Slobozia și Grădinița cu Program Prelungit „Piticot” și desfășurat cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, se urmărește promovarea sărbătorilor religioase și a colaborării dintre Biserică și Grădiniță.

A consemnat Anastasia Pătrașcu, asistent social al Protopopiatului Slobozia

Related Posts

Sari la conținut