Marți, 07 decembrie 2021, parohia „Sfântul Evanghelist Matei” din Slobozia a demarat o amplă campanie de întrajutorare, venind în sprijinul a 50 de familii aflate în dificultate din 4 parohii misionare ale Protopopiatului Slobozia.

Campania „Caravana Bucuriei” a parohiei „Sfântul Evanghelist Matei” s-a desfășurat în parohiile Crăsani și filia Sudiți, Stejaru și Păltinișu. Indiferent de vremuri, Sărbătoarea Crăciunului rămâne una a bucuriei și ce bucurie poate fi mai mare decât iubirea și grija față de cei care au nevoie de sprijinul nostru? Toți membrii acestor familii aflate în dificultăți financiare din aceste localități au primit pachete cu alimente neperisabile, dulciuri, legume și fructe, dar și produse de igienă, haine, rechizite și jucării, în valoare de 3500 lei.

La nivelul parohiei, se desfăşoară campanii de identificare a persoanelor aflate în situaţii de risc, în funcţie de necesităţi, prin Serviciul Social Acordat în comunitate „Sfântul Evanghelist Matei”, serviciu social licențiat.

Prin intermediul campaniei „Caravana Bucuriei”, parohia „Sfântul Evanghelist Matei” doreşte să-i sensibilizeze şi să-i determine pe toţi creștinii buni, harnici şi darnici, să înmulţească faptele de milostenie. În acelaşi timp, prin acţiunile campaniei, credincioşii sunt îndemnaţi să meargă personal în mijlocul familiilor greu încercate, pentru a le mângâia suferințele și pentru a le oferi un dar, căci „Dar din dar se face Rai”!

Related Posts

Sari la conținut