Ședința administrativă din luna decembrie în Protopopiatul Slobozia

Marți, 14 decembrie 2021, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, în Protopopiatul Slobozia a avut loc ședința administrativă lunară la sediul Protopopiatului și la biserica „Sfântul Gheorghe” din Slobozia, în condiții speciale cauzate de măsurile de prevenire a infectării cu noul virus gripal.

În cadrul ședinței a participat ca reprezentant din partea Centrului Eparhial, Preacuviosul Părinte Rafail Mîț, Vicar Eparhial, care a transmis binecuvântarea Preasfinției Sale și a îndemnat preoții la sporirea vieții pastoral – liturgice.

Preacucernicul Părinte Dumitru Florin, preot la parohia Reviga, a susţinut referatul cu tema „Pomenirea celor adormiți în Domnul – act de credință și mărturie a iubirii față de semeni”.

În continuarea ședinței Părintele Protopop Laurențiu Cioranu a transmis adresele primite din partea Centrului Eparhial și a îndemnat preoții să acorde o atenție deosebită vizitelor pastorale care se vor desfășura în perioada următoare.

Ședința s-a încheiat prin intonarea cântării ,,Cuvine-se cu adevărat”.

A consemnat Preot Daniel Ferbințeanu – Secretar al Protopopiatului Slobozia

Related Posts

Sari la conținut