Colindători la Protopopiatul Slobozia

Marți, 21 decembrie 2021, reprezentanții Protopopiatului Slobozia au fost colindați de Grupul de copii „Grâușor din Bărăgan” din Parohia Mărculești, coordonat de doamna învățător Georgeta Butnaru și părintele Angelo Bănică. A devenit deja o tradiție ca micii creștini să ne încânte și să ne bucure sufletul prin intonarea colindelor tradiționale românești.

Părintele protopop Laurențiu Cioranu le-a mulțumit pentru frumoasele colinde, îndemnându-i totodată să meargă și la casele credincioșilor din comunitatea parohială. Colindele vestesc în fiecare an Taina întrupării Fiului lui Dumnezeu pentru că ea a adus lumii împăcarea cu Dumnezeu, pentru că Pruncul născut în pesteră este „Domn al păcii„. Ele aduc voia bună, belșugul, pacea, dragostea și bunătatea.

La final, fiecare colindător a primit din partea Protopopiatului Slobozia daruri, cutii-cadou oferite de Sectorul Social – Misionar al Centrului Eparhial în parteneriat cu Fundația „Copii în dificultate” din București și de elevii Liceului Pedagogic „Matei Basarab” din Slobozia, coordonați de părintele Dragoș Stanciu.

A consemnat Anastasia Pătrașcu, asistent social al Protopopiatului Slobozia

Related Posts

Sari la conținut