Grupul de cateheză „Biserica Albastră’’ la Căminul pentru persoane vârstnice „ing. Vadim Rusu” Balaciu

Pe data de 22 decembrie 2021, Grupul de cateheză „Biserica Albastră’’ al Parohiei Amara II, coordonat de preot Clementin Matache a susținut un mic recital de colinde la Căminul pentru persoane vârstnice „ing. Vadim Rusu” din Balaciu aducând un pic de alinare și mângâiere sufletească persoanelor vârstnice îngrijite atât de bine de personalul dedicat al centrului, dar lipsite, cele mai multe dintre ele, de afecțiunea și dragostea îndeaproape a familiei.

Ne-am bucurat de ospitalitatea doamnei director Micu Marioara care ne-a invitat să revenim și cu alte prilejuri sau să participăm și la alte activități artistice, filantropice ori de socializare, fiind de altfel a patra oară când vizităm centrul. Am fost profund mișcați de impresiile și admirația stârnite de gestul nostru în rândul bătrânilor impresionați până la lacrimi.

În încheiere, am stat de vorbă cu beneficiarii căminului, aflând în câteva cuvinte experiența de-o viață a acestora, apoi am transmis celor prezenți binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, am dăruit iconițe și calendare creștin-ortodoxe din partea Protopopiatului Slobozia.

A consemnat Roxana Șerban, membră a Grupului de cateheză ”Biserica Albastră

Related Posts

Sari la conținut