Sărbătoarea Nașterii Domnului în biserica Sfântul Ilie din Slobozia

Daruri alese oferite de slujitorii parohiei Sfântul Proroc Ilie din Slobozia, celor nevoiași și suferinzi, în ajunul Crăciunului, 2021

Sărbătoarea Nașterii Domnului în biserica noastră

 

Dumnezeu Cel Milostiv a împlinit și în postul acesta, al Nașterii Domnului, anul 2021,  rugăciunile celor aflați în multele nevoi. Astfel, preacucernicul părinte Ioan – Florin Simion, slujitor al Parohiei ,,Sfântul Proroc Ilie Tesviteanul” din Municipiul Slobozia, a coordonat o activitate socială bogată, pentru a veni în ajutorul mai multor familii nevoiașe și suferinde din parohie, care participă activ la slujbele săvârșite și îl laudă pe Dumnezeu prin faptele lor.

Prin urmare 150 de familii au răspuns afirmativ acestui demers. Astfel, în ajunul Crăciunului, părintele mai sus menționat, s-a deplasat la casele beneficiarilor și le-a oferit haine, jucării, alimente neperisabile și hrană caldă. Tot atunci, copii de la cele două Case Instituționalizate din parohie au primit produse necesare pentru organizarea mesei de Crăciun. Au fost sprijinite patru cazuri sociale deosebite, trei dintre ele fiind medicale.

Valoarea apreciată a întregii colecte este de 22.000 lei.

În ziua Praznicului Nașterii Domnului, din dragostea enoriașilor, cei mici au primit pachete cu jucării și dulciuri (100 pachete).

Dumnezeu să socotească faptele cele bune ale tuturor, în Împărăția Sa cea Cerească.

A consemnat preacucernicul părinte Ioan – Florin Simion.

Related Posts

Sari la conținut