Ședința administrativă din luna ianuarie în Protopopiatul Slobozia

Marți, 11 ianuarie 2022, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, în Protopopiatul Slobozia a avut loc ședința administrativă lunară la sediul Protopopiatului și la biserica „Sfântul Dumitru” din Slobozia, în condiții speciale cauzate de măsurile de prevenire a infectării cu noul virus gripal.

În cadrul ședinței a participat ca reprezentant din partea Centrului Eparhial, Preacucernicul Părinte Laurențiu Mititelu, Consilier Bunuri Bisericești, care a transmis binecuvântarea Preasfinției Sale și a îndemnat preoții la sporirea vieții pastoral – liturgice.

Preacucernicul Părinte Ionel Spătaru, preot la parohia Traian II, a susţinut referatul cu tema „Rugăciuniea în viața creștinilor”.

În continuarea ședinței Părintele Protopop Laurențiu Cioranu a transmis adresele primite din partea Centrului Eparhial, a îndemnat preoții să acorde o atenție deosebită alegerilor parohiale și i-a felicitat pentru activitatea desfășurată în perioada Sărbătorilor de iarnă.

Ședința s-a încheiat prin intonarea Troparului Bobotezei.

A consemnat Preot Daniel Ferbințeanu – Secretar al Protopopiatului Slobozia

Related Posts