Ședința administrativă din luna martie în Protopopiatul Slobozia

Marți, 08 martie 2022, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, în Protopopiatul Slobozia a avut loc ședința administrativă lunară la sediul Protopopiatului și la biserica „Sfântul Mare Mucenic Gheorghe” din Slobozia, în condiții speciale cauzate de măsurile de prevenire a infectării cu noul virus gripal.

În cadrul ședinței a participat ca reprezentant din partea Centrului Eparhial, Preacuviosul Părinte Rafail Mâț , Vicar Eparhial, care a transmis binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor.

În debutul întâlnirii, preacucernicul părinte Costache Ion de la parohia Misleanu, a susţinut referatul cu tema „Rugăciunea pentru cei aflați în suferință”.

Părintele Protopop Laurențiu Cioranu a transmis adresele primite din partea Centrului Eparhial îndemnând preoții la sporirea vieții pastoral – liturgice.

Prezent la ședință, preacucernicul părinte Ion Marian – inspector școlar pentru religie, a reamintit preoților profesori importanța unei bune organizări a programului, astfel în cât toate îndatoririle să fie îndeplinite.

Ședința s-a încheiat prin intonarea cântării ,,Cuvine-se cu adevărat..”.

A consemnat preot Ferbințeanu Daniel – Secretar al Protopopiatului Slobozia

Related Posts

Sari la conținut