Ședința administrativă din luna aprilie în Protopopiatul Slobozia

Marți, 12 aprilie 2022, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, în Protopopiatul Slobozia a avut loc ședința administrativă lunară la sediul Protopopiatului și la biserica „Sfântul Mare Mucenic Dimitrie din Slobozia.

În cadrul ședinței a participat ca reprezentant din partea Centrului Eparhial, Preacucernicul Părinte Munteanu Cristian Ștefan –  Consilier Economic, care a transmis binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor și a adus în atenția preoților importanța respectării regulilor de protecție împotriva incendiilor.

La această ședință administrativă, preacucernicul părinte VASILE Gabriel Marius, preot capelan la Penitenciarul Slobozia, a susținut referatul cu tema „Cultivarea rugăciunii și a meditației creștine în pastorația contemporană”.

Părintele Protopop Laurențiu Cioranu a transmis adresele primite din partea Centrului Eparhial îndemnând preoții la acordarea unei atenții deosebite în  vederea bunei desfășurări a slujbelor din perioada pascală.

Ședința s-a încheiat prin intonarea cântării ,,Cuvine-se cu adevărat..”.

A consemnat Preot Ferbințeanu Daniel – Secretar al Protopopiatului Slobozia

Related Posts

Sari la conținut