Ajutoare pentru cei aflați în pribegie din calea războiului

Miercuri, 13 aprilie 2022, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, în această perioadă a postului cel mare, când, mai cu seamă decât în cealaltă perioadă a anului, rugăciunea trebuie împletită și completată cu faptele bune, un mic grup de tineri ai Grupului de cateheză ,,Biserica Albastră” al Parohiei Amara II, „Schimbarea la Față”, împreună cu preotul Clementin Matache a împărțit copiilor, mamelor, bătrânilor și altor persoane care fug din calea războiului din Ucraina bunuri în valoare de peste 2.500 lei, achiziționate în urma colectei desfășurate în biserică, dar și donate de tinerii grupului de cateheză.

Acestea au constat în o sută de pachete sub forma unor plase personalizate care sperăm că vor rămâne ca amintire a gestului nostru de suflet și de alinare a lipsurilor caracteristice unei călătorii neprevăzute, nepregătite și nedorite așa cum se întâmplă în cazul lor ca și refugiați. Ele au conținut alimente de bază și produse de igienă de strictă necesitate.

Cu această ocazie, prin implicarea Biroului de Asistență Socială al Protopopiatului Slobozia, s-au distribuit pachete cu jucării și hăinuțe pentru copii.

A consemnat Iancu Andreea Georgiana – Grupul de cateheză ,,Biserica Albastră”

Related Posts

Sari la conținut