Ialomița de nota 10,00. Olimpiada „Cultură și spiritualitate românească” – etapa națională

În perioada 04 – 08 mai 2022 s-a desfășurat, în municipiul Baia Mare, județul Maramureș, Olimpiada „Cultură și spiritualitate românească” – etapa națională, nivel liceal, concurs interdisciplinar care a avut ca obiect verificarea și valorizarea cunoștințelor de Limbă și Literatură Română și Religie Ortodoxă.

Județul Ialomița a fost reprezentat de patru eleve ale școlilor ialomițene. Din partea Colegiului Național „Mihai Viteazul”, din municipiul Slobozia au participat elevele: Oprea Maria Melania, clasa a XI -a și Brăcaci Alina Nicoleta, clasa a XII -a, iar din partea Liceul de Arte „Ionel Perlea”, din municipiul Slobozia au participat elevele: Dinu Alexandra Mihaela, clasa a IX-a și Băean Dorothea Andreea, clasa a X -a.

Momentul a fost încununat de succesul elevelor Oprea Maria Melania și Băean Dorothea Andreea, care au luat Premiul I cu nota 10,00.

Eleva Oprea Maria Melania are ca profesori îndrumători pe David Mihaela și Crăciun Cătălin, iar eleva Băean Dorothea Andreea are ca profesori îndrumători pe Grecu Magdalena și Dumitru Cătălina.

În așteptarea rezultatelor, organizatorii acestei olimpiade au organizat o excursie la Mănăstirea Bârsana, unde toți elevii din toate județele au socializat și s-au bucurat de frumusețile Maramureșului Voievodal.

Felicităm pe această cale olimpicii noștri și le urăm succes în continuare.

 

A consemnat preot profesor Ionuț Butu, slujitor la parohia „Sfântul Mare Mucenic Gheorghe”, din municipiul Slobozia și profesor de Religie la Colegiul Național „Mihai Viteazul”, din municipiul Slobozia.

Related Posts

Sari la conținut