Ședința administrativă din luna mai în Protopopiatul Slobozia

Marți, 10 mai 2022, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, în Protopopiatul Slobozia a avut loc ședința administrativă lunară  la biserica „Nașterea Maicii Domnului din Slobozia.

În cadrul ședinței a participat ca reprezentant din partea Centrului Eparhial, Preacucernicul Părinte Manuel Rusu –  Consilier Cultural, care a transmis binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor și a prezentat oferta educațională a Seminarului Teologic din Slobozia.

Preacucernicul părinte CHIRIȚĂ Valentin, preot slujitor la Parohia „Sfântul Evanghelist Matei” din Slobozia, a susținut referatul cu tema „Rugăciunea în societatea contemporană”.

Părintele Protopop Laurențiu Cioranu a transmis adresele primite din partea Centrului Eparhial îndemnând preoții la acordarea unei atenții deosebite în administrarea fondurilor pe care parohiile le primesc din partea Secretariatul de Stat pentru Culte, Consiliul Județean și Consiliile Locale.

Ședința s-a încheiat prin intonarea imnului Învierii: „Hristos a înviat…”.

A consemnat Pr. Ferbințeanu Daniel – Secretar al Protopopiatului Slobozia

Related Posts

Sari la conținut