Expoziția națională „Înălțarea lui Hristos”

Cu binecuvântarea Preasfinţitului Părinte VINCENȚIU, Episcopul Sloboziei şi Călăraşilor, Protopopiatul Slobozia în parteneriat cu Grădiniţa cu Program Prelungit „Piticot” din municipiu, Primăria Slobozia și Centrul Cultural „Ionel Perlea” Slobozia organizează cea de a XV-a ediţie a Expoziţiei naţionale „Înălţarea lui Hristos”.

Tema expoziției este „Sărbătoarea Înălțării Domnului” și are două secțiuni: Pictură și Colaj, pe trei categorii de vârstă: 3-4 ani, 4-5 ani și 5-6 ani.

În prezența părintelui protopop Laurențiu Cioranu, a doamnei manager Clementina Tudor, a doamnei director Mihaela Diancof, a cadrelor didactice și preoților, Preasfinția Sa, Preasfinţitul Părinte Vincențiu, a ales Premiul Special, lucrarea realizată de Achim Ianis Nicolas, Grupa mică „Iepurașii” de la Grădinița cu Program Prelungit „Piticot” Slobozia, îndrumat de doamna educatoare, Profesor Elena Frangulea.

Joi, 02 iunie 2022, începând cu orele 1400, va avea loc vernisajul expoziției, la Centrul Cultural UNESCO „Ionel Perlea” Slobozia, precum și premierea lucrărilor câștigătoare.

A consemnat Anastasia Pătrașcu, asistent social al Protopopiatului Slobozia

Related Posts

Sari la conținut