Taina Sfântului Maslu pentru seniorii de la Centrul de îngrijire şi Asistenţă Socială Slobozia

Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor și grija părintelui protopop Laurențiu Cioranu, joi, 09 iunie 2022, părintele capelan Gheorghe Pascu, părintele Marian Cristea de la Parohia Grivița, părintele Șerban Buturugă de la Parohia Amara II și părintele Ion Costache de la Parohia Misleanu, responsabil cu catehizarea în cadrul Protopopiatului Slobozia, au săvârșit Taina Sfântului Maslu pentru persoanele vârstnice de la Centrul de îngrijire şi Asistenţă Socială Slobozia, cât și pentru toți cei aflați în suferință.

Beneficiarii căminului au primit cu bucurie vizita preoților și au mulțumit pentru rugăciuni, binecuvântare și pentru cuvintele de încurajare.

Taina Sfântului Maslu îi ajută pe bolnavi să se vindece de boală și să-și îndure suferințele pe care le provoacă aceasta, feriți de tristețe și de deznădejde, păstrându-și credința și încrederea în Dumnezeu. Un alt scop deosebit de important al Maslului este iertarea păcatelor și curățirea sufletului și a trupului spre mântuirea bolnavului și spre viața cea veșnică din Împărăția Cerească.

Veniți la Mine toți cei osteniți și împovărați și Eu vă voi odihni pe voi!” (Matei 11,28)

A consemnat Anastasia Pătrașcu, asistent social al Protopopiatului Slobozia.

Related Posts

Sari la conținut