Ședința administrativă din luna iunie în Protopopiatul Slobozia

Marți, 14 iunie 2022, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, în Protopopiatul Slobozia a avut loc ședința administrativă lunară  la Sediul Protopopiatului Slobozia.

În cadrul ședinței a participat ca reprezentant din partea Centrului Eparhial, preacucernicul părinte Sturzoiu Daniel –  Consilier Social Misionar, care a transmis binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor și a îndemnat preoții să se implice cu responsabilitate în acțiunile sociale, precum și în campania „Donează Sânge, salvează o viață”.

În debutul întâlnirii, preacucernicul părinte Micșă Marius Nicolae  de la parohia Sf. Ev Matei – Slobozia, a susținut referatul cu tema „Sfântul Grigorie Palama, teologul luminii necreate”.

Părintele Protopop Laurențiu Cioranu a transmis adresele primite din partea Centrului Eparhial îndemnând preoții  să acorde o atenție deosebită perioadei vacanței de vară, prin implicarea copiilor din parohii în acțiuni catehetice.

Ședința s-a încheiat prin intonarea cântării „Cuvine-se cu adevărat””.

A consemnat Preot Ferbințeanu Daniel – Secretar al Protopopiatului Slobozia

 

Related Posts

Sari la conținut