Moment de înaltă trăire duhovnicească

Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte VINCENȚIU, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, la biserica parohiei „Sfântul Mare Mucenic Gheorghe”, din municipiul Slobozia, județul Ialomița, se desfășoară lucrări de înlocuire a învelitorii bisericii parohiale.

Cu acest prilej, prin grija și osteneala părintelui paroh Valentin Turcu, alături de părintele coslujitor Ionuț Butu, în ziua de duminică, 10 iulie 2022, după Sfânta Liturghie, s-a oficiat slujba de sfințire a crucii care va fi așezată pe turla centrală a bisericii.

A fost un moment solemn, de mare bucurie pentru comunitatea parohială, care a fost reprezentată de enoriași și credincioși ai acestei biserici.

După slujba de sfințire, preotul Ionuț Butu a ținut un cuvânt prin care a evidențiat însemnătatea Sfintei Cruci – simbol al creștinilor și motivele pentru care aceasta este așezată în cel mai înalt loc.

Părintele paroh Valentin Turcu a mulțumit tuturor ostenitorilor care au contribuit la achiziționarea acestui odor, asigurându-i pe toți de permanentă rugăciune și pomenire la Sfântul Jertfelnic.

 

A consemnat părintele Ionuț Butu, preot la parohia „Sfântul Mare Mucenic Gheorghe”, din municipiul Slobozia, județul Ialomița

Related Posts

Sari la conținut