Grupul „Speranța”, pelerinaj în județele Argeș și Vâlcea

În contextul Anului omagial închinat rugăciunii, cu binecuvântarea Preasfinţitului Părinte VINCENȚIU, Grupul de cateheză „Speranța” al Parohiei Cuza Vodă, Slobozia, a participat, în cadrul Clubului de vacanță din acest an, la un pelerinaj la vechi vetre monahale și istorice prin care participanții și-au îmbogățit cunoștințele despre cultura, tradițiile și spiritualitatea din zona Vâlcea.

Copiii împreună cu însoțitorii Asociației „Din inimă pentru aproapele” s-au închinat și au înălțat rugăciuni la mănăstirile: Cozia, Ostrov, Turnu, Curtea de Argeș, Dintr-un Lemn. La Conacul Florica am vizitat Muzeul Brătienilor, iar la Stoenești, la Atelierul Niculescu ne-am informat despre obținerea și prelucrarea borangicului.

Vizita la Salina „Ocnele mari” ne-a oferit posibilitatea unor momente de rugăciune și bucuria relaxării într-un mediu răcoros!

Toate acestea au fost îmbinate cu bălăceală la piscină, cântece și dansuri.

Coordonatorii excursiei, Preot Dumitru Drăghici și profesoara Ecaterina Stroe, mulțumesc oamenilor binecuvântați care au făcut posibilă o minunată activitate!

A consemnat Preot Drăghici Dumitru

Related Posts

Sari la conținut