Rechizite școlare pentru 29 elevi oferite de Protopopiatul Slobozia la început de an școlar

Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, și prin grija Părintelui Protopop Laurențiu Cioranu, Protopopiatul Slobozia în colaborare cu Sectorul Social-Misionar al Episcopiei Sloboziei și Călărașilor, Parohia „Sfântul Dumitru” Slobozia și Parohia „Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil” Scânteia a organizat în perioada 01 – 07 septembrie 2022 ediția a VII–a a proiectului social-filantropic „Vreau să merg la școală”.

       Scopul proiectului este oferirea de suport educațional copiilor din familiile beneficiare ale serviciului social acreditat, „Serviciul social acordat în comunitate, destinat persoanelor adulte”, care nu au posibilitatea de a-și achiziționa rechizitele școlare. Elevii vor fi astfel motivați să nu abandoneze școala.

Copiii s-au bucurat foarte mult de rechizitele oferite care le vor fi de ajutor pe parcursul anului școlar. Protopopiatul Slobozia urează tuturor elevilor, cadrelor didactice și părinților multă sănătate, reușită la examene și rezultate cât mai bune la învățătură.

A consemnat Anastasia Pătrașcu, asistent social al  Protopopiatului Slobozia

Related Posts

Sari la conținut