Acțiune de donare de sânge în Protopopiatul Slobozia

Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, marți, 20 septembrie 2022, Protopopiatul Slobozia în parteneriat cu Centrul Județean de Transfuzie Ialomița a organizat o acțiune de donare de sânge la sediul Căminului Cultural din localitatea Grivița, prin implicarea preoților și credincioșilor din Parohiile: Miloșești, Grivița, Traian I, Traian II, Amara II și Nicolești.

Astfel, un număr de 26 persoane, în frunte cu părintele protopop Laurențiu Cioranu și părintele secretar Daniel Ferbințeanu, au răspuns apelului nostru și au venit în mod voluntar să doneze sânge.

Acțiunea desfășurată astăzi se încadrează în Campania „Donează sânge! Salvează o viață!” prin care se promovează viața, responsabilitatea pentru semenii aflați în suferință, fiind o dovadă de solidaritate și bunăvoință prin gestul voluntar de a salva vieți, cunoscută fiind criza acută prin care trec spitalele din România. De fiecare dată când dăm o unitate de sânge, ajutăm la salvarea a trei vieți, oamenii primind astfel o șansă la viață.

A consemnat Anastasia Pătrașcu, asistent social al Protopopiatului Slobozia.

Related Posts