Parohia Amara I. Din vacanță – la ȘCOALĂ

La Parohia „Sfântul Ierarh Nicolae” din Amara a devenit tradiție ca în primul weekend din septembrie, grupul de cateheză parohial „Doar noi ?” să desfășoare anumite activități care să marcheze încheierea manifestărilor de vară și pregătirea – cu forțe proaspete, pentru începerea unui nou an școlar.

Activitățile s-au desfășurat în după amiaza zilei de vineri, 9 septembrie  2022, fiind derulate și coordonate de Asociația Socio – Culturală „Sfântul Ierarh Nicolae” din cadrul Parohiei Amara I, Protopopiatul Slobozia. Au participat peste 100 de copii, ajutați de părinți și invitați, autorități locale și centrale.

Copiii au participat la diferite ateliere de creație, care au sădit spiritul inventiv („sporul casei” – cu ajutorul sării pe care au colorat-o cu Carbonat de Calciu, atelier de pictură, atelier de confecționat brățări). Manifestarea s-a  încheiat cu un foc de artificii.

Activitățile au fost realizate de Parohia „Sf. Ierarh Nicolae” din Amara în colaborare cu Primăria Amara și Consiliului Local, cu concursul părinților și implicarea grupului de cateheză, urmărindu-se consolidarea parteneriatului Biserică-Școală-Comunitate, factori decisivi în formarea și educarea tinerei generații.

A consemnat, Crăciun Cătălin – Profesor de Religie.

Related Posts

Sari la conținut