Daruri și rugăciuni pentru mângâierea seniorilor de la Căminul pentru persoane vârstnice „ing. Vadim Rusu” din Balaciu

Cu ocazia Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice, Protopopiatul Slobozia în colaborare cu preoții din Cercul Pastoral nr. 7 și membrii ai Grupului de cateheză „Biserica albastră”, coordonați de preotul Clementin Matache, în prezența doamnei director Micu Marioara, a organizat vineri, 30 septembrie 2022, o activitate dedicată seniorilor de la Căminul pentru persoane vârstnice „ing. Vadim Rusu” din Balaciu.

Pentru început, părintele protopop Laurențiu Cioranu împreună cu preoții au săvârșit Slujba „Acatistului Acoperământului Maicii Domnului” și au rostit rugăciuni pentru mângâierea neputințelor sufletești și trupești ale bunicilor noștri și ostenitorilor Căminului.

Părintele Protopop a transmis celor prezenți părintești binecuvântări din partea Preasfințitului Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor și a îndemnat persoanelor vârstnice să se roage neîncetat Maicii Domnului, ocrotitoarea noastră a tuturor.

Întâlnirea a continuat cu un frumos program susținut de tinerii din Grupul de cateheză al Parohiei Amara II, care au adus zâmbete pe chipul seniorilor.

La final, Protopopiatul Slobozia a dăruit beneficiarilor instituției produse alimentare de strictă necesitate, fructe și legume de sezon, iconițe, reviste și cărți religioase, îmbrățișări și gânduri bune din partea reprezentanților tinerei generații.

Persoanele vârstnice au mulțumit pentru daruri și binecuvântări!

La mulți și binecuvântați ani!

A consemnat Anastasia Pătrașcu, asistent social al Protopopiatului Slobozia.

Related Posts

Sari la conținut