Erasmus: pod între lumi și culturi

Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte VINCENȚIU, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, joi, 20 octombrie 2022, la Catedrala Episcopală „Înălțarea Domnului”, din municipiul Slobozia, județul Ialomița, prin intermediul programului Erasmus, un grup de elevi de la Liceul de Științe din Tokat – Turcia s-au bucurat de un schimb de experiență intercultural și interconfesional.

Aceștia au menționat că au vizitat pentru prima dată o biserică ortodoxă.

După vizită și după multele întrebări adresate profesorilor însoțitori, elevii au rămas cu informații și amintiri plăcute, rămânând impresionați de frumusețea Catedralei noastre.

Aceștia au fost însoțiți de doamna Gabriela Istrate, profesor de chimie, de doamna Petruța Iordache, profesor de limba franceză și de preotul Ionuț Butu, profesor de religie în cadrul Colegiul Național „Mihai Viteazul”, din municipiul Slobozia, județul Ialomița.

 

A consemnat preotul Ionuț Butu, slujitor al parohiei „Sfântul Mare Mucenic Gheorghe” ANL 2003 și profesor de religie la Colegiul Național „Mihai Viteazul”, din municipiul Slobozia, județul Ialomița

Related Posts

Sari la conținut