Sfântul Stelian – ocrotitorul copiilor

Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, Protopopiatul Slobozia în parteneriat cu Grădinița cu Program Prelungit „Dumbrava minunată” din municipiu a desfășurat vineri, 25 noiembrie 2022, activitatea cu tema „Sfântul Stelian – ocrotitorul copiilor”.

      Părintele Ion Costache, responsabil cu Catehizarea în cadrul Protopopiatului, a prezentat micilor participanți fapte din viața Sfântului Stelian, ocrotitorul copiilor și al unității de învățământ. De asemenea, împreună cu cadrele didactice au rostit împreună rugăciunea „Înger, îngerașul meu” și au învățat să facă în mod corect semnul Sfintei Cruci.

Copiii au fost atenți și au înțeles că este important să ne rugăm, să îi ajutăm pe cei aflați în nevoie și să-i iubim pe Dumnezeu și pe prietenii Săi, sfinții.

Activitatea face parte din cadrul proiectului de parteneriat educațional „Micul creștin” dintre cele două instituții, coordonat de părintele protopop Laurențiu Cioranu și de doamna director Nicoleta Cristina Turcea.

A consemnat Anastasia Pătrașcu, asistent social al Protopopiatului Slobozia

Related Posts

Sari la conținut