Acțiunea umanitară, de voluntariat „Din inimă pentru inimă – daruri de la Moș Nicolae”

Luni, 5 decembrie 2022, cu ocazia Zilei Internaționale a Voluntarilor și în prag de Sfântul Nicolae, Protopopiatul Slobozia în parteneriat cu Grădinița cu Program Prelungit „Piticot” din municipiu a desfășurat activitatea umanitară „Din inimă pentru inimă – daruri de la Moș Nicolae”.

În sălile de clasă, frumos împodobite, copiii așteptau cuminți, cu darurile pregătite (îmbrăcăminte, încălțăminte, jucării și dulciuri) să le ofere prietenilor lor din Parohiile Stejaru și Păltiniș. Ei cunosc foarte bine tradiția legată de sărbătoarea Sfântului Nicolae, de a lăsa daruri în ghetuțele copiilor ascultători, și au dorit, împreună cu părinții și cadrele didactice, să fie generoși și buni, asemenea Sfântului Nicolae, făcătorul de minuni.

Prin activitățile desfășurate în cadrul parteneriatului dintre Protopopiatul Slobozia și Grădinița cu Program Prelungit „Piticot”, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, ne dorim să promovăm sărbătorile religioase, colaborarea dintre Biserică și Grădiniță, precum și formarea unui comportament moral-religios.

A consemnat Anastasia Pătrașcu, asistent social al Protopopiatului Slobozia

Related Posts

Sari la conținut