Activitate social-filantropică la Protopopiatul Slobozia

În cadrul activităţilor dedicate Marelui Praznic al Naşterii Domnului, în data de 15 decembrie 2022, Penitenciarul Slobozia a organizat o ieșire în comunitate, gazde fiind Protopopiatul Slobozia și Casa de tip familial „Alexandra”, găzduind copii cu nevoi speciale.

Astfel, un număr de 12 persoane private de libertate, coordonate de preotul capelan Gabriel Vasile, au susținut un mini concert de colinde la ambele locații, beneficiari fiind 10 asistați social aflați în evidența Biroului de Asistență Socială din cadrul Protopopiatului și 26 copii instituționalizați în centrul de tip familial.

Bucuria Crăciunului a fost întreținută atât de frumusețea colindelor tradiționale, cât și de darurile primite de beneficiari, din partea lui Moș Crăciun, constând în cozonaci, dulciuri și fructe. La sfârțitul activității desfășurate la sediul Protopopiatului Slobozia, părintele protopop Laurențiu Cioranu a oferit calendare pentru camerele și spațiile din penitenciar, i-a binecuvântat pe colindători, îndemnându-i spre cultivarea credinţei şi săvârşirea faptelor creştineşti.

A consemnat preot capelan Gabriel Vasile

Related Posts

Sari la conținut