Colindători la Protopopiatul Slobozia

Miercuri, 21 decembrie 2022, reprezentanții Protopopiatului Slobozia au fost colindați de Grupul de copii „Grâușor din Bărăgan” din Parohia Mărculești, coordonat de doamna învățător Georgeta Butnaru și părintele Angelo Bănică, precum și de micuții de la Grădinița cu Program Prelungit „Piticot”, însoțiți de doamna director Mihaela Diancof și doamnele educatoare Mihaela Soare și Mădălina Ene. A devenit deja o tradiție ca micii creștini să ne încânte și să ne bucure sufletul prin intonarea colindelor tradiționale românești.

Părintele protopop Laurențiu Cioranu și părintele secretar Daniel Ferbințeanu le-au mulțumit pentru frumoasele colinde, îndemnându-i totodată să meargă și la casele credincioșilor din comunitate. Colindele vestesc în fiecare an Taina întrupării Fiului lui Dumnezeu pentru că ea a adus lumii împăcarea cu Dumnezeu, pentru că Pruncul născut în peșteră este „Domn al păcii„. Ele aduc voia bună, belșugul, pacea, dragostea și bunătatea.

La final, fiecare colindător a primit din partea Protopopiatului Slobozia dulciuri și cutii-cadou oferite de Sectorul Social – Misionar al Centrului Eparhial în parteneriat cu Fundația „Copii în dificultate” din București.

A consemnat Anastasia Pătrașcu, asistent social al Protopopiatului Slobozia

Related Posts

Sari la conținut