Grupul de cateheză „Biserica Albastră” la Căminul pentru persoane vârstnice de la Balaciu

În cadrul parteneriatului de colaborare dintre Parohia Amara II și Căminul pentru persoane vârstnice „Ing. Vadim Rusu” Balaciu încheiat și derulat cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, pe data de 27 decembrie 2022,  Grupul de cateheză „Biserica Albastră” al Parohiei Amara II- „Schimbarea la Față” sub îndrumarea părintelui Clementin Matache, a prezentat un spectacol de colinde în fața unui auditoriu alcătuit din persoane vârstnice, beneficiari ai Centrului de îngrijire. Au fost interpretate colinde tradiționale românești, dar și din repertoriul internațional sau bizantin, atât de grup, cât și mixt, respectiv de către soliști (Alina Nădrag, Alesia Călin, Ionuț Stoican, Oana Vardianu și George Drăgnescu).

Gestul nostru i-a impresionat profund pe cei atât de bine îngrijiți, dar lipsiți de prezența și, într-o anumită măsură, de afecțiunea familiei, fiind încântați până la lacrimi și rugându-ne să-i vizităm cât mai des.

De altfel, este al cincilea an când venim în preajma sărbătorii Crăciunului și nu numai, pentru a vesti bucuria Nașterea Domnului și a aduce un licăr de fericire pe chipurile acestora.

La final, părintele Clementin a mulțumit personalului pentru primirea făcută și pentru ospitalitatea de care a dat dovadă, îndeosebi doamnei Marioara Micu, șefa Centrului.

A consemnat Stan Maria Ines – Grupul de cateheză  „Biserica Albastră”.

Related Posts

Sari la conținut