Bucuria Nașterii Domnului în Parohia Păltiniș

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, în perioada 06 – 24 decembrie 2022, în Parohia Păltiniș s-au desfășurat o serie de activități menite să aducă bucurie în sufletele copiilor. Astfel, în ziua Sfântului Nicolae 17 copii din cadrul grădiniței comunei Perieți au fost prezenți în mijlocul credincioșilor, primind din partea părintelui paroh daruri de dulciuri și fructe. Tot în această zi doamna preoteasă împreună cu doamna educatoare de la grădinița Perieți au fost la o familie cu șapte copii, oferind din partea parohiei noastre daruri constând în alimente, dulciuri, haine, jucării și un brad de Crăciun spre bucuria celor mici.

În Parohia Păltiniș, cu binecuvântarea Preasfințitului Părintelui nostru VINCENȚIU, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, au fost primite daruri prin Biroul de Asistență Socială al Protopopiatului Slobozia, coordonat de doamna Anastasia Pătrașcu, fiind oferite unor copii din parohie haine, jucării și dulciuri.

În apropierea Sărbătorii Nașterii Domnului, părintele paroh Gabriel Ștefănescu a fost invitat la serbarea susținută de cei mici cu ocazia Crăciunului oferind și cu această ocazie daruri cu dulciuri celor mici.

A consemnat părintele paroh Gabriel Ștefănescu.

Related Posts

Sari la conținut