Taina Sfântului Maslu la Capela Spitalului Județean de Urgență Slobozia

Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, vineri, 10 februarie 2023, Protopopiatul Slobozia a desfășurat activitatea „Alinarea sufletului, prin rugăciune” la Capela Spitalului Județean de Urgență Slobozia, urmând cuvintelor Mântuitorului „Veniți la Mine toți cei osteniți și împovărați și Eu vă voi odihni pe voi!” (Matei 11,28).

       Astfel, părintele capelan Gheorghe Pascu și preoții Ion Costache de la Parohia Misleanu, și Clementin Matache de la Parohia Amara II au săvârșit Taina Sfântului Maslu pentru persoanele aflate în suferință, voluntarii, colaboratorii, cadrele medicale și pacienții internați pe toate secțiile spitalului, cât și pentru familiile acestora.

Toți cei prezenți au fost miruiți și binecuvântați pentru sănătatea sufletului și vindecarea trupului. Bolnavul are nevoie de încurajare, înțelegere și mai ales de dragostea celor din jur.

Activitatea face parte din parteneriatul semnat între Protopopiatul Slobozia și Spitalul Județean de Urgență Slobozia și a fost organizată în preajma Zilei Mondiale a Bolnavului, pentru a conștientiza problemele de sănătate și a aprecia efortul personalului medical.

A consemnat Anastasia Pătrașcu, asistent social al Protopopiatului Slobozia

Related Posts

Sari la conținut