E vremea faptelor! Protopopiatul Slobozia

Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, sâmbătă, 15 aprilie 2023, Protopopiatul Slobozia în colaborare cu parohiile: Traian I, Marsilieni, Albești, Gheorghe Lazăr, Constantin Brâncoveanu, Scânteia, Valea Ciorii, Rovine, Bordușelu, Ciochina, Căzănești I, Orezu, Cocora și Andrășești a ajuns la familiile aflate în grija Biroului de Asistență Socială din cadrul Protopopiatului, la tinerii din Centrul de plasament din Bora, precum și la seniorii de la Căminul pentru persoane vârstnice „ing. Vadim Rusu” Balaciu.

„În preajma Sfintelor Sărbători, împreună cu preoții și credincioșii din parohiile arondate, încercăm să împărtăşim bucuria Învierii Domnului cu cei aflați în suferință, oferindu-le pachete cu alimente de strictă necesitate, precum și produse specifice Sfintelor Paști”, a spus părintele protopop Laurențiu Cioranu.

În această perioadă, în toate parohiile Protopopiatului, se distribuie pachete cu dulciuri copiilor care vin la biserică pentru a primi Sfânta Împărtășanie, precum și pachete cu alimente persoanelor vârstnice și familiilor aflate în risc social.

Ne dorim ca toți creștinii să se bucure și să primească Lumina Învierii în pace, cu sănătate și mângâiere sufletescă. Hristos a înviat!

A consemnat Anastasia Pătrașcu, asistent social al Protopopiatului Slobozia

Related Posts

Sari la conținut