Ziua Copilului sărbătorită în Protopopiatul Slobozia

Miercuri, 31 mai 2023, în ajunul Zilei Internaționale a Copilului, Protopopiatul Slobozia a organizat activitatea „Copiii, bucuria sufletului!”.

Prezent la întâlnire, părintele protopop Laurențiu Cioranu a transmis copiilor participanți binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, rugându-i să fie mereu veseli, apropiați de biserică, generoși cu semenii, spre bucuria părinților și a celor dragi.

Prin bunăvoința părintelui Marius Ungureanu, paroh al Bisericii cu hramul „Sfinții Martiri Brâncoveni” din Slobozia Nouă și gazda evenimentului, copiii au realizat, sub coordonarea doamnelor învățătoare Andreea Nicolae, Liliana Stan și Rada Dumitru, un frumos colaj cu propriile mâini în semn de prietenie, ajutorare și comuniune. Activitatea a continuat cu înălțarea de baloane pe care s-au scris mesaje de dragoste, recunoștință și mulțumire către toți cei care ajută la formarea personalității celor mici.

Acțiunea a reușit să aducă multă bucurie în sufletul copiilor și multe zâmbete. Cei mici s-au distrat, au râs și s-au simțit minunat. La final, toți au fost răsplătiți de parohie cu pizza și răcoritoare.

„LA MULȚI ANI, COPILE DRAG!”

A consemnat Anastasia Pătrașcu, asistent social al Protopopiatului Slobozia

Related Posts

Sari la conținut