Un nou preot la Parohia „Nașterea Maicii Domnului” din Slobozia

Duminică, 03 septembrie 2023, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, la parohia „Nașterea Maicii Domnului” din Slobozia fost prezentat comunității parohiale un nou preot slujitor.

Cu această ocazie s-a săvârșit Sfânta Liturghie în sobor sub protia PC Pr. Consilier Gavrilă Cristi, Consilier Administrativ, care a transmis binecuvântarea Preasfințitului Părinte Episcop și a ținut un cuvânt în care prezentat învățăturile ce reies din pericopa evanghelică a duminicii a XIII-a după Rusalii.

La final, într-un cadru solemn, Preacucernicul Părinte Protopop Laurențiu Cioranu a dat citire Deciziei de numire a Preacucernicului Părinte Ferbințeanu Daniel, în postul de preot III al acestei comunități de oameni credincioși.

La rândul său, părintele Ferbințeanu Daniel a mulțumit lui Dumnezeu pentru toate binecuvântările revărsate asupra preacucerniciei sale, Preasfințitului Părinte Vincențiu Episcopul Sloboziei și Călărașilor pentru susținerea și încrederea acordată pe durata întregii slujiri preoțești, preoților coslujitori pentru frumoasa primire și  credincioșilor pentru prezență, încredințându-i de disponibilitatea unei conlucrări rodnice.

A consemnat PC Pr. Ferbințeanu Daniel, secretar al Protopopiatului Slobozia

Related Posts

Sari la conținut