5 octombrie – Ziua Mondială a Educației

Ziua Mondială a Educației este celebrată anual pe data de 5 octombrie, începând cu anul 1994, în întreaga lume, pentru a aminti de importanța rolului educației. Educația este un factor important al formării noastre, fiecare individ educat adăugând un plus de valoare societății.

Cadrele didactice dezvoltă capacitățile copiilor, le îmbogățesc cultura, îi ajută să-și construiască un drum în viață, contribuind la dezvoltarea lor personală.

Cu aceste gânduri, Protopopiatul Slobozia în parteneriat cu Școala Gimnazială „Sfântul Andrei” Slobozia a organizat în data de 4 octombrie 2023 mai multe tipuri de activități pentru a marca această zi.

Astfel, elevii, coordonați de cadrele didactice, au realizat desene, colaje și poezii specifice temei, au cântat melodii dedicate școlii, au exprimat în scris gândurile de recunoștință pentru mentorii lor, precum și învățăturile primite: „Respectați-vă unii pe alții!”;Fiți amabili!”;Cunoștințele sunt valoroase!”.

Dragii noștri profesori, vă mulțumim din suflet pentru înțelegere și sârguință, pentru efortul depus, pentru răbdare și bunătate, pentru sensibilitate și atenție! Vă mulțumim pentru tot!”.

A consemnat Anastasia Pătrașcu, asistent social al Protopopiatului Slobozia.

 

Related Posts

Sari la conținut