Sfântul Cuvios Dimitrie cel Nou în mijlocul copiilor

Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, Protopopiatul Slobozia în parteneriat cu Grădiniţa cu Program Prelungit „Piticot” din municipiu a desfăşurat miercuri, 25 octombrie 2023, activitatea cu tema „Sfântul Cuvios Dimitrie cel Nou în mijlocul copiilor”.

      Părintele Ioan Constantin Bălan de la Parohia Gheorghe Doja a prezentat celor 40 de preşcolari aspecte din viața și virtuțile Sfântului Dimitrie, prietenul lui Dumnezeu și al copiilor, în prezența doamnei director Nan Steluța și a cadrelor didactice, Militon Ioana, Paraschiv Florentina și Ene Mădălina.

Micii creștini au fost receptivi și au înțeles că este important să ne rugăm, să facem fapte bune și să mergem la biserică. De asemenea, îndrumați de părintele, au învățat și un scurt cântecel religios. Protopopiatul Slobozia a oferit tuturor copiilor produse de patiserie.

Activitatea face parte din cadrul parteneriatului „Lăsați copiii să vină la Mine!” dintre Protopopiatul Slobozia și Grădinița cu Program Prelungit „Piticot” Slobozia.

A consemnat Anastasia Pătrașcu, asistent social al Protopopiatului Slobozia

Related Posts

Sari la conținut