Parohia „Sfântul Dumitru” Slobozia oferă daruri copiilor, persoanelor nevoiașe și voluntarilor cu ocazia hramului

În perioada 25 – 27 octombrie 2023, Parohia „Sfântul Dumitru” din Slobozia a oferit, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor și sprijinul credincioșilor și donatorilor, pachete cu dulciuri, fructe și răcoritoare copiilor de la Școala Specială „Ion Teodorescu” din municipiu.

În prezența doamnei director Mădălina Neagu și a cadrelor didactice, copiii așteptau vizita și darurile preoțiilor slujitori, care încă din anul 2009, păstrând tradiția, aduc bucurie pe chipurile acestora. Prin aceste fapte mici, se creează și se păstrează o frumoasă relație de dragoste, grijă și prietenie pe care copiii o răsplătesc cu multe zâmbete.

De asemenea, preoții slujitori ai Parohiei „Sf. Dumitru” Slobozia au oferit pachete cu alimente persoanelor nevoiașe, precum și voluntarilor care s-au implicat în organizarea hramului, prin amenajarea atât a interiorului bisericii, cât și a curții exterioare.

În fiecare an, membrii Consiliului și Comitetului parohial dăruiesc din timpul și priceperea lor pentru a întâmpina sărbătoarea hramului bisericii așa cum se cuvine.

A consemnat preot Constantin Pătrașcu

Related Posts

Sari la conținut