Concert de muzică religioasă și colinde tradiționale românești la Parohia Reviga

Joi, 14 decembrie 2023, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, Corala „Sfântul Mina” a Protopopiatului Slobozia a susținut un Concert de muzică religioasă și colinde tradiționale românești la Parohia Reviga. Evenimentul face parte din „Proiectul misionar al Protopopiatului Slobozia pentru revigorarea vieții duhovnicești” și se desfășoară în fiecare an, în preajma Marelui Praznic al Nașterii Domnului.

În prezența unui număr mare de credincioși și a elevilor de la Școala Gimnazială din Reviga, însoțiți de cadre didactice, Corala „Sfântul Mina”, dirijată de domnul profesor doctor Virgil Iaru și coordonată de părintele protopop Laurențiu Cioranu, a vestit Nașterea Pruncului Iisus prin interpretarea de excepție ce a adus multă bucurie în sufletul auditoriului.

O surpriză deosebită a fost prezența școlarilor de la Școala Gimnazială din Reviga, îndrumați de doamnele învățător Dinu Gabriela și Frecățeanu Ionela, care au susținut un frumos program de colinde. Toți cei prezenți au primit daruri și iconițe.

Părintele protopop Laurențiu Cioranu a mulțumit tuturor pentru prezență și implicare și a transmis binecuvântarea Preasfinției Sale.

A consemnat Anastasia Pătrașcu, asistent social al Protopopiatului Slobozia

Related Posts

Sari la conținut